Palma Distribucions

Tornar a les seccions

 
 

Mitjana: 2.1/5  

COMPROMETEU-VOS!

de Stéphane Hessel

7.50 €

L’al·legat contra la indiferència de Stéphane Hessel ha contribuït a desvetllar les consciències de milers i milers d’indignats. Ara proclama la necessitat de comprometre’s, des de l’exigència ètica individual i amb un rebuig explícit a qualsevol forma de violència.


Mitjançant una vibrant conversa amb Gilles Vanderpooten, i des dels quasi setanta anys que els separen, Hessel proposa als joves mitjans per a l’acció contra les injustícies, els abusos de poder del diner i la manca de respecte pels drets humans, i apel·la, per damunt de tot, a evitar la temptació del derrotisme.

 

«Resistir —afirma Hessel— no implica simplement reflexionar o descriure. Cal emprendre una acció». No hi ha cap altra alternativa que no sigui el compromís i l’acció, seguint l’exemple viu, apassionant i tenaç de Stéphane Hessel, una de les figures que ha connectat millor amb les inquietuds d’aquesta segona dècada del segle XXI.

 

«Us correspon a vosaltres, amics d’un país on la diversitat de cultures és mundialment reconeguda, ciutadans del món, a cadascun de vosaltres individualment, i a tots col·lectivament, trobar les pistes a través de les quals “la internacional ciutadana” podrà dotar de vida aquest segle. No pas per aconseguir el millor dels mons, sinó un món viable».

 
 
COMO LA SOMBRA QUE SE VA

de Antonio Muñoz Molina

21.90€

 
 
COMPROMETEU-VOS!

de Stéphane Hessel

7.50€

 
 
LLEGENDES DE LES BALEARS

de Ferrer i Ginart, Andreu

19.00€